Tel. 677 50 10 60            Castellà

     Noticies

Bayer Salud Animal i CTAC col.laboren de forma conjunta amb la utilizació de diferents productos sanitaris aplicant-los a tots els nostres gossos de teràpia.

                                               Leer

     Amb la col.laboració de:

NEWS


Eva Domènec, directora  de  CTAC  ha  estat guardonada  amb  la distinció de la

Medalla al treball President Macià de la Generalitat de Catalunya.


El Centre de Teràpies Assistidas amb Cans (CTAC) ha estat guardonat, a través de la seva directora Eva Domènec Elizalde, amb una de les medalles President Macià 2015, com reconeixement a aquells treballadors i treballadores que han destacat per les seves qualitats, mèrits personals o serveis prestats en benefici dels interessos generals. 

Un reconeixement a les intervencions assistides amb animales i els beneficis que això aporta a les persones amb diverses discapacitats.

President Mas: "El treball més important com a país és el que hem de fer a partir d’ara"

Volem compartir amb totes les persones i entitats que estan vinculades amb les Intervencions Assistides amb Animals aquest reconeixement.

Volem agrair especialment a Maria Josep Planas Tapias de l’Hospital Sant Joan de Dèu de Barcelona l’anar junts en aquest camí, aplicant les IAA en centres hospitalaris.        CTAC 08/07/2015Centre de Teràpies Assistides amb Cans (CTAC) neix fruit d’anys de treball en el món de l’ensinistrament caní i de les teràpies assistides amb la finalitat d’aportar al nostre entorn els beneficis de la interacció humano animal mitjançant les intervencions assistides amb animals i crear una escola de formació del mètode CTAC.


La nostra missió: millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant les IAA


La nostra experiència diaria ens reafirma en la premisa que les interaccions assistides amb animals milloren la qualitat de vida de les persones, sempre que es realitzin seguint unes pautes i un mètode positiu, adequat i fiable.


Per aquest motiu CTAC s’encarrega de fer una formació correcta i professional als nous professionals de les intervencions assistides amb animals i així poder oferir  els nostres serveis de teràpia assistida amb gossos a totes les persones o entitats que ho sol.licitin.


Els nostres objectius


CTAC està format per un equip interdisciplinar encarregat de brindar a les persones els beneficis de les teràpies i activitats assistides amb gossos; de vetllar pel benestar físic i psíquic dels nostres animals de terapia alhora que realitzem una funció de sensibilització i difusió a la població en general dels beneficis dels gossos d’assistència i de teràpia.


Els nostres valors i actituds


Totes les persones que formem part de CTAC som gent que ens apassiona la nostra feina i ens agrada compartir-lo amb els demès; soms respectuosos amb el nostre entorn i encarem la vida amb una actitud positiva i constructiva.


Els nostres fruits


Després de més de quinze anys treballant, investigant, formant i innovant, CTAC s’ha convertit en full member de IAHAIO, una de les organitzacions més rellevants en l’entorn de les relacions humano animal.


Ha participat activament en la creació de la primera unitat funcional de IAA de l’àmbit hospitalari en el primer hospital nacional que aplica les IAA amb finalitats terapèutiques: l’hospital maternoinfantil de Sant Joan de Déu de Barcelona


Y per últim, però no menys important, ha collit milers de somriures de petits y grans.


Tot l’equip CTAC os donem les gràcies per visitar la nostra web.


       

FORMACIÓEls nostres cursos volen donar resposta a les noves necessitats socials fruit de la incorporació cada cop més freqüent dels gossos en els diferents àmbits socials.


Formem a professionals per a treballar en les teràpies assistides amb animals.

INTERVENCIONS ASSISTIDES AMB GOSSOS


Els animals tenen atributs i qualitats úniques que proporcio-nen beneficis en el plà físic, psicològic i social de la persona, potenciant una millor qualitat de vida.


Les Intervencions Assistides amb Animals milloren el benestar de les persones.

BOTIGA ON LINECTAC ha creat una línia de materials de teràpia i de llibres especialitzats que enriquiran les vostres sessions de IAA.  


Us convidem a visitar nostra botiga on line.

CTAC - Centre de Teràpies Assistides amb Cans S.L c/ Sant Quintí 47 08041BARCELONA CIF: B65046054


C) CTAC - Tots els drets reservats - Updated March 2.016

CTAC - PURINA Estem educant a uns petits herois! Voluntàris de l’empresa PURINA han tingut l’oportunitat d’educar a uns meravellosos gossos d’asistència, preparant-los per a una gran missió: Ajudar a persones amb discapacitat.